Avskaffa etanol nu!

ernst_kirchsteiger1Jag har alltid menat att etanol är miljöfarligt och bär en stor samhällskostnad. Nu har jag äntligen fått jävligt bra belägg för mitt påstående.

Vår folkhjälte Ernst Kirchsteiger är den senaste som drabbats av djävulens diflaska. Helt ovetande om vilka problem det skulle innebära, tankade Ernst sin dieselbil full med etanol. Problemet med etanol börjar dock långt tidigare, någonstans i Brasilien bränner pengastinna företag ner fattiga människors hyddor och regnskogar. Där planterar de råmaterial för etanolframställning. Herregud, vad tänker de med? Kaffe är svindyrt som det är, det behövs mer konkurrens på det området för fan.
Sedan skickas alltså etanolet till lilla landet Sverige i norr. Här transporteras det vidare till Ernst’s favoritmack i Örebro. Stackars Ernst fyller bilen med etanolet, vi andra får dyrare kaffe, de utan hyddor bygger nya hyddor som också bränns ner. Vem är egentligen vinnare?
Tyvärr slutar inte ens historien här! Ernst var nämligen enligt totalt obekräftade uppgifter på väg till en inspelning av sommartorpet säsong 762. Något han alltså missade. Ingen vet om inspelningarna kan återupptas då producenten är uppbokad resten av säsongen med inspelning av vuxenfilm.

Att du ska få etanol till din kära miljömuppbil innebär således att:

 • Hyddor bränns
 • Kaffe blir dyrare
 • Den anmärkningsvärda mängd fartyg som krävs för att transportera all etanol bidrar till en medelhöjning av havsnivån med 1 meter.
 • Vi som älskar Ernst inte får se det ack så trevliga sommartorpet i år.
 • DU subventionerar indirekt porrindustrin.

Du som är etanolanhängare, think again!


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Avskaffa etanol nu!”

 1. Profilbild för yy
  yy

  Ja, det var väl det jag visste, han är lite dum i huvudet

 2. Profilbild för Jayne Cobb
  Jayne Cobb

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *