Åtta barn, fyra sovrum

Det var ett jävla gnäll i USA när Suleman fick ur sig åttlingar. Arbetslös, singel och socialfall var hon helt plötsligt mor till 14 barn. Som tur är verkar det ha ordnat upp sig på ett par veckor, för nu är hon och tittar på hus. För 10 miljoner kronor. Att få intervjua henne i TV kostar 17 miljoner kronor, och Oprah Winfrey och Good Morning America har redan nappat.

Ändå kan man kanske fundera lite… hur länge får hon pengar för det här då? Som allt annat är det nyhetens behag just nu. Hon ska sätta mat på bordet, köpa kläder och på andra sätt bekosta barnens uppväxt i 18-20 år till, och det är MÅNGA barn. Man klarar sig rätt bra på en stor hög med miljoner, men inte om man börjar bränna pengar i den där jävla takten direkt. Vilken idiot.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Åtta barn, fyra sovrum”

 1. Profilbild för whatthefuckdotcom

  Men hon ska ju köpa hus UTAN stängsel på poolen… så snart har hon nog inte så många barn att mätta 😉 Hahaha!

  1. Profilbild för Jayne Cobb
   Jayne Cobb

   Fan hon är uträknad som få! Hon har verkligen tänkt på allt!

 2. Profilbild för Willie Logan
  Willie Logan

  Ja! Sen kan hon stämma killen som grävde poolen för en jävla massa pengar! Han blir utblottad, åtalas för 14 dråp och hon får springa hos Oprah igen! Everybody wins… utom poolgrävaren då.

 3. […] skrev om henne tidigare här när hon hittat ett hus för endast 10 mille. Helt jävla otroligt hur vi och media kan låta henne […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *