Att spela spel och inte vinna


När man spelar spel så är det ju självklart alltid lika kul att vinna, vare sig man spelar fia med knuff mot sin 3-åriga lillebror eller om det gäller att spela om pengar på lotto. I det första exemplet kan det hända att man ofta gör sig lite för att den yngre motspelaren ska få vinna och bli glad. När det gäller spel om större pengar så tror jag inte så många är villiga att göra så. Ge bort sin chans att vinna för att göra någon annan glad.

Det där med lotto kan ju vara knepigt, vilka nummer ska man välja, ska man följa lottostatistik eller tro på sin egen instinkt och hur mycket pengar vågar man satsa? Att spela på lotto tar faktiskt också en massa tid. Man ska välja nummer, lämna in sin blankett och sedan kolla upp veckans lotto resultat på datorn eller under tv-dragningen.

När man nu har lagt ner en massa tid och pengar på detta spel så tycker man ju att man borde få någonting tillbaka som tack för att man ansträngt sig. Men vad får man då om man inte lyckats pricka in rätt nummer? Ingenting!!! Varför kan inte jag också få vinna någon gång!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *