Att söka jobb

Många äldre brukar säga att det var bättre förr och en front där det faktiskt var just så är bland jobben. Idag är det otroligt svårt att få tag på jobb både på grund av att många företag är rädda för att anställa samt att det är väldigt många som är ute efter de få jobb som finns att söka.

Som tur är så finns det många andra vägar som man kan gå om man inte får tag på ett jobb. Många väljer att istället börja utbilda sig mer för att då vara attraktiv på arbetsmarknaden och få kunskap inom flera saker. Utbudet av utbildningar i Sverige är mycket stort och du kan i stort sätt plugga inom de flesta områdena. Vissa väljer att endast plugga en enstaka kurs för att lära sig lite mer om någonting som de kanske är intresserade, medan andra pluggar i flera år för att bli utbildade till sitt drömyrke.

Sedan finns det även den skaran som väljer att starta eget och bli sin egen chef. Detta gör att man kan jobba inom ett område man kan mycket om och är duktig på, men kräver samtidigt otroligt mycket tid och ork.

Som du kanske själv har märkt så är det helt galet svårt att få jobb. Jag är själv otroligt tacksam för det jobb jag har och att jag utöver det faktiskt kan vara min egen chef på fritiden i och med min nystartade enskilda firma.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *