Att flytta in i en skitig lägenhet

Förra veckan skrev jag om irriterande grannar och idag tänkte jag fortsätta lite på samma tema, nämligen att flytta in i en ny lägenhet. När man flyttar är det otroligt mycket som ska göras och planeras, särskilt när man ska flytta hemifrån. Man måste bestämma sig vad man ska ha kvar, vad ska köpas nytt, ska man renovera något, adressändring, flytthjälp med mera. När man håller på med detta vill man gärna att allting ska flyta på så bra som möjligt utan en massa krångel och problem.

Jag minns när vi skulle flytta till en ny lägenhet för ett par år sedan. När vi kom in där med våra saker och gick upp från hallen till trappen så möttes vi av ett golv med ca ett cm lager damm, kvarlämnade möbler, saker kvar i skåpen och det såg absolut inte ut som att någon besiktningsman varit där och godkänt denna flyttstäd. Att det har sett förjävligt ut när man ska flytta in har nog hänt mig varenda gång jag flyttar. Nu kommer jag att flytta här igenom inom någon månad och jag oroar mig redan för att jag kommer att få stå ut med samma visa ännu en gång.Visst, man får ju räkna med att man får städa lite innan man ställer sakerna på plats men det är verkligen inte sånt man ska behöva lägga ner en massa tid och energi på.

Det jag vill säga är väl egentligen att när ni flyttar ,så snälla städa efter er! Skulle ni vilja komma till en ny lägenhet och det första ni gör är att behöva hyra in en städfirma? Tror inte det va!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *