Ät inte gul snö

gul_sno

Mmmm senap!

En hund är för många en kär och omtyckt familjemedlem. För andra är det en högljudd dreglande, illaluktande kiss- och bajsmaskin. Något av det absolut mest störande med hundar är dock hundens ägare. Många hundägare verkar tycka att det är helt ok att deras kära hemvist för en miljard loppor springer runt och markerar revir i samma takt som en modern gatling gun sprutar ut kulor.

Speciellt påmind blir man nu i vintertid och då specifikt en vecka som denna då växthuseffekten verkat tagit semester. Gult urin syns jävligt väl i vit snö. Längs med husen går det att botanisera bland hundratals intressanta urinfläckar, om man nu har den läggningen. Onekligen tycker många hundägare att det är intressant då de låter sina byrackor husera helt fritt. Nu är det dock så att de flesta av oss tycker urin är äckligt.

En hund är alldeles för dum i huvudet för att förstå att vi inte vill ha en massa piss på våra ägor. Hundägaren då? Ja, onekligen är flera av dem precis lika dumma i skallen som sin hund. Kanske dummare. Inte fan springer jag runt och pissar på hundägarnas hus, lyktstolpe, brevlåda och trädgårdstomte. Ta med era pälsfällande kreatur ut i skogen eller någon park eller låt dom pissa inne i ditt eget hus.

Nu ska jag rota fram ett köttben och lite råttgift för nu får det fan vara nog!

2 thoughts on “Ät inte gul snö

 1. Jonny

  Fy fan vilken totalt nollställd individ , (obs. individ , inte människa) du e ju uppenbarligen totalt i avsaknad av sunt tänkande , så fullständigt inskränkt till din egen lilla värld att du inte ser att det för många mäniskor är en kär familjemedlem som du trakasserar med dina utomordentligt omogna kommentarer , väx upp för … !

  Reply
 2. Jayne Cobb

  Intressant kommentar Jonny!

  ”Fy fan vilken totalt nollställd individ”
  Att vara nollställd innebär att man varken är objektiv eller subjektiv. Jag tycker nog jag var jävligt subjektiv, eller?

  ”du e ju uppenbarligen totalt i avsaknad av sunt tänkande”
  Jag vill inte ha hela tomten full med hundpiss. Om det anses som osunt tänkande så innebär det alltså att sunt tänkande per din definition är att omge sig med hundurin. Är det verkligen sunt? Förvisso är urin sterilt men neee, jag är osäker.

  ”…att du inte ser att det för många mäniskor är en kär familjemedlem som du trakasserar med dina utomordentligt omogna kommentarer…”
  Oj! Ett citat som ger tre kommentarer, here goes:
  1) Absolut första meningen i artikeln är: ”En hund är för många en kär och omtyckt familjemedlem”. Jag tror mig ha ett hum om mitt eget påstående. Däremot undrar jag om du kanske ska lämna in din blindskriftsautomat på service, Jonny. Det verkar som den första raden inte kommer med.
  2) Senast jag kollade kunde inte hundar läsa. Hur kan de då bli trakasserade? Faktum är att den enda som blir trakasserad i sammanhanget är min gräsmatta. Så vitt jag vet kan inte gräsmattor läsa.
  3) Detta är en kommentar. Det jag skrev tidigare var ett inlägg, en artikel, en post, ja kärt barn har många namn. Det var absolut ingen kommentar.

  ”väx upp för … !”
  Se så Jonny! Ut med det bara! Du kunde inleda med en svordom, då kan det inte vara svårt att avsluta med en? Primärminnet kanske overflowade så du glömde bort det?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *