Arngren.net

arngren1Om du någonsin tänkt köpa hobbyprylar eller hemelektronik och vill göra din affär så krånglig som möjligt, ja då kan nog arngren.net vara din butik.

Receptet för designen är genial:

Du behöver tillgång till barn. Har du inte egna kan du rådfråga närmsta dagis.Låt en unge klippa ur 400st annonser på slumpmässiga produkter ur olika kataloger. Låt sedan en annan unge klistra fast de 400 produkterna på ett papper modell stort, kanske A1. Placera pappret på plant underlag, väl synligt rakt ovanifrån på ett avstånd om minst ett par meter. Klättra upp på hustaket, en stege, grannens pickup eller vad du nu föredrar.

Med stadig hand, fotografera pappret. För över bilden till datorn. Använd sedan photoshop, gimp eller liknande för att anpassa storleken på bilden till ungefär en 1024px websida. Ladda in bilden i en enormt föråldrad version av frontpage. Definera nu klickbara områden i din bild. Varje bild får sin egen länk. Nu är din framsida klar!

arngren2

Detaljstudie av sidan. Klicka för förstorning.

arngren3

Underkategorier konstrueras självklart på samma sätt.

Betyg:

Grafisk formgivning: -97%

Innovationstänkande: 96%

Avståndstagande från Web 2.0: 99,99%

Hyllningsvärde till termen Chaos: 98%

Helhetsintryck: 96%

 

Jag ställer mig dock frågande: Är det verkligen möjligt att ha 23st hämtbutiker i Norge och sitta inne med en så här kass hemsida? Något säger mig att detta är deras grej, att med flit göra en helt omöjlig webshop för att skapa det gamla klassiska ”word of mouth”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *